Dear karma, I have a list of people you missed

måndag 8 februari 2010

Veckans George Clooney

Måste dela med mig av en konstig historia om George Clooney.
Ber om ursäkt med en gång för att den kan reta upp känsliga personer som inte har kissobajs-humorn i behåll.

SÅ här var det.
Magnus har en klasskompis som har bott, eller typ växt upp i USA. Och är kompis med George Clooney. George är enligt Magnus kompis en skön snubbe, inte sådär filmstjärne-divig utan vill göra vanliga saker och hänga med vanliga människor.
Och en riktigt skämtare.

En gång bad han att få bo hemma hos Magnus klasskompis i ett par veckor. Han skulle spela in en film och ville inte bo på hotell. Och kille tyckte det var ok, kul att få lite sällskap och ja... va fan, det är ju George Clooney lixom, en skön snubbe som vem som helst. Vem hade tackat nej till den frågan.

Så Clooney flyttar in. Han ser inte så mycket av honom för han jobbar mycket med sin film och han går upp tidigt på morgonen och sticker inte inspelningarna. Och kommer hem sent, tar en bärs med killen från Magnus klass och glor på tv och så går han och lägger sig.

Det killen som bor i lägenheten inte vet är att när George går upp först varje morgon så passar han oxå på att ta bort ev kattskit i kattlådan. Städar lite sådär. Men killen som bor där tror jag såklart inte att det är George som tar bort kattskiten utan han börjar misstänka att katten fått rejäl förstoppning.

Efter en vecka tar han katten till veterinären för att kolla varför katten har slutat bajsa. Men det är såklart inte nåt fel på katten...

Sista morgonen som George bor i lägenheten avslutar han skämtet med att själv lägga en rejäl bajskorv i kattlådan.
Nu har katten hållt sig i 2 veckor och nu, nu kom det en rejäl korv.

Jag vet inte om det är sant... Men jag vet inte om det är ljug heller...

2 kommentarer:

  1. Ledsen att behöva säga det, men den har jag hört många gånger förr ;)

    SvaraRadera