Dear karma, I have a list of people you missed

fredag 12 november 2010

Veckans tv-program

Ja, det är lätt eftersom jag bara tittar på ett enda och det är Skavlan.

Har typ två saker att som jag känner att jag måste säga till er angående kvällens program.

Är det inte väldigt obehagligt med sån där norska där som lixom skorrar? Jag vet inte rikigt hur jag ska handskas med norska som låter så. Jag vill ha vanlig käck guleböj-norska. Men när dom börjar skorra sådär talfelsaktigt så vill jag krypa ur skinnet. Jag har inget emot norska, jag vill bara att dom ska prata som dom gör i min förställning om hur norrmän pratar.

och

Verkar inte Ola Rapace jävligt pundig.
Och vad är det för snack om att det blir som ett företag när man lever ihop några år med hämtningar och lämningar och bostadsrätt. Vad fan tror du innan du skaffar barn, hur tänker du att det ska bli annars? Ska nån annan göra jobbet åt er så ni kan vara sådär härligt passionerade? Och tror du att det ska bli så mycket mindre schemalagt och företagsaktigt när ni har skilt er?
Nä, jag tror att han inte fixade att hon blev mer framgångsrik än honom. Det tror jag.

Det var väl det...

5 kommentarer:

 1. Jaaaaa, Ola var helstörig, precis vad tror han? Att han ska vara en flummig skådespelare i paris och barnen liksom e hangarounds och frugan ska vara gubbens största beundrare? Hörde du inte snacket om vulkanerna då? Vadå att det är inte alla som klarar av en sån kreativ och speciell karl!!!! Nä det finns de som har lite större KRAV och självrespekt än så. Jag blidde lite sne på alla som ville vara så SPECIELLA, jamen va det då men tyck inte att DE ANDRA är sämre för det!!

  SvaraRadera
 2. Enligt se & hör har han gjort en pr-tjej på smällen. Hon föder typ när som helst...

  SvaraRadera
 3. F.ö så satte jag bara på det på slutet, när det inte fanns något sevärt på de andra kanalerna. Jag såg när carola sjöng på låtsasnorska o de tafattkramades efteråt.
  Sissel må komma från stavanger eller bergen (what ever liksom), men hon sjunger ändå 100ggr bättre än carola. Och vad fan hade carola på sig? Nu låter det som jag hatar henne o det gör jag verkligen inte, hon är superduktig, men hon kan vara en nagel i ögat ibland.

  SvaraRadera
 4. Carola är bara så obehaglig. Jag kan inte hata henne men hon ger mig rysningar. And not in a good way... Väntar på den dan när det visar sig att hon är en robot.

  Hon som Ola sägs ha gjort på smällen är hon Catarina Hurtig, hon var nån slags kungahusreporter på Svensk Damtidning en gång i tiden.

  *går och lägger mig under en filt och skäms för att jag vet så mycket om kändisar och såna som vill va kändisar*

  SvaraRadera