Dear karma, I have a list of people you missed

fredag 12 november 2010

Måste bara dela med mig av min dag

För jag tror jag har haft den perfekta dagen.

Dagen började med att ena ungen var lite sjuk så båda fick stanna hemma. Hela familjen spelade fia i sängen och jag slapp typ göra nåt för jag låg bakom Magnus rygg och värmde mig och dom andra slog åt mig.

Sen satte vi igång att städa. Allihopa. Men jag hann inte vara med så mycket för jag tänkte jag skulle storhandla lite innan det blev för galet mycket folk på Willys.

Så jag gjorde det. I love storhandla.

Sen åkte jag till skolan och hade galen gitarrlektion. Vi fick spela Fear of the Dark med Iron Maiden. Bland annat. Känns som en bra låt att kunna när man ska jobba på förskola...

Sen drack jag kaffe med klasskompisar på Cafe i stan. Och utanför var det sådär underbart härligt Göteborgsväder som jag älskar. Jag misstänker att jag är den enda som bor här som älskar sånt väder. Ni vet sånt där grått som är så mulet att man inte vet om det är dimma, mulighet eller duggregn. I love it.

Sen provade jag snygga skor en lång stund med Brålanda- Karro. Bara det är ju nåt att bli avundsjuk på. Det slutade med att hon köpte ett par kängor för 700 spänn fast hon inte alls skulle ha nåt. Och jag gick därifrån och hade inte köpt nånting.

Sen åkte jag hem och åt ostbågar i soffan med min familj och hemmet var städat och fint och alla var glada.

Och jag vet att man inte ska skriva sen och sen och sen. Man ska variera sig. Det lärde jag mig på lågstadiet. Men vet du. Jag skiter i det för det här i min blogg och jag gör precis hur fan jag vill. Hehe.

2 kommentarer:

  1. Och sen möttes vi med som hastigast vid fyrken :)

    SvaraRadera
  2. Just det!! Jag fick krama dig på vägen hem! Det var ju nästan bäst av allt:-D

    SvaraRadera