Dear karma, I have a list of people you missed

måndag 8 juli 2013

Vägen ner. Del 3.

Dag 3 vaknade vi lite lagom slitna.
Myra hade ägnat natten åt att snurra runt och veva med armar och ben och driva oss lite till vansinne. Och precis när man hade somnat så vaknade vi igen av Matildas röst genom tältduken: "Jag kan inte sova...". Nä. Det är lite svårt att hjälpa dig med det just nu och här liksom.

Men det var inget som vi tänkte dra ner oss i skiten. Vi käkade lite frukost och packade ihop och drog vidare. Det var söndag och midsommarafton och vi bestämde oss för att bara köra till klockan fyra så vi skulle kunna fira lite midsommar på campingen. Det fanns sill med i packningen. Man kan ju inte helt skita i traditionerna.

Nästan prick klockan fyra hade vi hittat en lite camping som låg på en kulle med utsikt över ett slott som hette samma som byn vi var i. Det var en galen camping där folk tydligen trivdes så bra att dom stannade länge. Vi snackar länge. Alltså de utsmyckningarna som de hade prytt sina husvagnar med. OMG. Hjorthuvuden och märkliga skulpturer. Vi har inte samma smak här i sverige som folk har i tyskland. Så är det bara. Den värsta husvagnen var nog den där dom hade hängt skitläskiga clowner i fönstren som trycktes mot rutan eftersom rullgarndinerna var nerdragna. Jag brukar normalt inte vara rädd för clowner men jag hade nog inte gått in i den husvagnen kan jag säga dig.

Men duscharna var fantastiska och vi fick en egen lite plätt att tälta på längst ner intill skogen. Men en häck runtom så vi kände oss lite ensamma och en bord med bänkar där vi dukade upp vår midsommar middag.

Vi fick sällskap på tältplatsen av en supertrevlig holländsk gubbe som åkte motorcykel. Han hade en konstig blinkade liten grej på motorcykeln som vi var väldigt fascinerade av...

När sillen och dom nyköpta jordgubbarna var uppätna så gick vi en sväng och skrattade (diskret) åt folks smak och sen satte vi oss i kvällssolen och mös. Barnen åt chips för det var ju minsann fredag och ja... återigen var livet ganska gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar