Dear karma, I have a list of people you missed

tisdag 25 januari 2011

Fittigt enough för er?

Sist jag skrev att jag hade en fittig dag så slog besöksräknaren i bott.

(säger man "i bott" nånannanstans i sverige än där jag växte upp, det såg väldigt märkligt ut i skrift. Hm det blir nog ett blogginlägg till om det senare...)

Iallafall.

Igår trodde jag att jag hade lite astma som jävlades så jag bestämde mig för att tillbringa läs-dagen i sängen. Läsdagar delar universitetet ut för att verka snälla. Egentligen är det ett tecken på att man har satans mycket att läsa in. Speciellt väldigt tråkiga saker.

Jag lyckades trycka i mig en hundra sidor sådär om hur barn lär sig att läsa- trots att jag somnade hela tiden. Jag är väldigt bra på att somna hela tiden. Fast INTE när jag borde somna. Då somnar jag aldrig. En väldigt irreterande grej faktiskt.

Sen åkte jag och hämtade Matilda. En manöver som tar ungefär 20 minuter och går ut på att jag behöver gå till bilen, köra fem minuter, gå in i skolan, hämta ungen och ta bilen hem. Ja, vi brukar gå upp för trapporna oxå fast först måste vi passera den enorma snöhögen på parkeringen som är helt vidrigt isig och grå nu. (och säkert kommer vara lika vidrig till i mitten av april)

Igår var jag tvungen att gå och lägga mig efter att ha hämtat unge i 20 minuter. Astmamedicinen speedade runt i min kropp och jag frös som fan.

Då kom jag på att jag kanske kunde ha feber.
Det hade jag.

En timme senare hade jag 39,2. Fast jag käkat Ipren. Vet ni hur dåligt man mår när man har 39 grader och är vuxen? Man mår så sjukt dåligt.

Jag låt hela kvällen och huttrade under tre filtar och Thank GOD! att det var trevliga skräpprogram hela kvällen så jag bara kunde ligga där och glo.

I morses drog jag på mig mysbyxor, borstade tänderna, drog på Matilda kläder och gick för att köra henne till skolan.
Det var väldigt viktigt att dom alla var där 8.15 för dom skulle åka till stan och gå på bio. Vi snabbar oss nerför trapporna och ut ur porten och där. Där är det så satans jävla fitthalt så jag bara flygger. Jag landar på armbågen och handen och det knastrar till i hela axeln.
Ni vet när man är sådär sjuk så att det gör ONT när man går på toa för att själva ringen är helt kall? Vet ni hur ont det gör att ramla i dom lägena?

Det blev inte bättre av att det står ett gäng byfåne-aktiga vaktisar en bit bort på gården och GLOR.

Efter att jag tagit mig upp med mycket möda, trots viss hjälp av min 6åriga dotter så står dom fortfarande kvar och glor.

Då vänder jag mig mot dom och skriker:

- Släng på lite grus för helvete!!!

Sen var det värsta trafikkaoset utanför Matildas skola och det verkar som att folk tror att just tutan är till för att få andra bilar att liksom bara försvinna i rök.... Oh Jesus.

Ps. Tror ni att dumjävlarna har slängt på nåt grus utanför porten? Nä. Det var rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar