Dear karma, I have a list of people you missed

onsdag 6 april 2011

Immunförsvar någon?

Alltså, jag är så jävla trött på mitt fittiga immunförsvar. Det verkar ha åkt till Asien över vintern. Där ligger det och göttar sig i en bunge vid strandkanten och dricker cocosshakes och röker thailändska cigg. Det aset.

Igår var jag hemma med snoriga barn hela dagen. Och ja, det kanske inte är så konstigt att man blir smittad om dom typ nyser och hostar en rakt i fejset. För att inte tala om hur dom ligger och sover intill en, en hel natt och andas snorbakterier rakt upp i ens nylle.

Min drivkraft för att överleva igår var att jag skulle gå och träna kl 7. Det var det som gjorde att jag höll ihop med nästorkandet och stresspluggande hela dagen. Det som gjorde att jag bet ihop och torkade upp utspilld saft och gjorde ännu en rostmacka till sjuklingarna.
Strax innan passet så började det svida misstänkt i min näsa. Jag bestämde mig för att det var allergi och åkte och tränade ändå. Jag vet, det är jättejättedumt. Men ibland tänker jag att man kan svettas ut skiten och chocka kroppen lite.

Jag kom hem, tog en dusch, nattade ungar och satte mig i soffan. Då slog den till. Megaförkylningen- koncenterad till näsan. Jag kände hur jag blev helt galen.

- Magnus!!! Hör du hur jag låter?!

- Ja, du låter jättesjuk.

- Ja!! Jag blir GALEN!! Jag har fan varit sjuk HELA VINTERN. HELA JÄVLA VINTERN!!

- Det har du väl inte?

- JOO! Det har jag. Det är är fjärde gången i år. Jag blir fan galen på mitt immunförsvar. Vad fan är det här?!

- Ta det lugnt.

- Nä, jag tänker inte ta det lugnt. FITTA FITTA FITTA VAD ARG JAG ÄR!!!

- Men sluta! Skrik inte fitta till mig!

- Det gjorde jag inte!

- Jo, det gjorde du!

- Nej, jag skrek till mitt immunförsvar.

- Men du tittade på mig. Det kändes som du skrek fitta till mig.

- Förlåt.

- Ok.


Ärligt, nån som vet hur man slutar bli sjuk hela tiden?

5 kommentarer:

 1. Sätt dig på närmaste förskola och käka lite sand i sandlådan. Gärna lite svart snö med om ni har någon kvar!

  SvaraRadera
 2. AH! Fick ett annat tips om att helt enkelt supa bort skiten. Kanske ska jag kombinera båda tipsen. Har lite svårt att tänka mig att jag ska få i mig sand annars...

  SvaraRadera
 3. Supa bort skiten kan fungera ibland, jag har testat, om du minns...;)
  Annars har jag bara de gamla vanliga tipsen: bra mat, vila, motion osv. Men jag funderar på det med dina andra problem den här vintern, magen..mycket av immunförsvaret sitter ju där och du kanske skulle satsa på att hela din mage. Ät mycket snälla bakterier!
  Jag känner med dig, jag vet hur det är! Halva 90talet var jag sjuk från september-mars, man kommer ju inte gång med nåt! Skit! Krya på dig!!! (och fan vilken bra låt moderna tankar om varandra är!! Yes, det är KENT-dag här idag!!)

  SvaraRadera
 4. Trodde det där med magen och immunförsvaret var en myt... Ska köpa nåt sånt där käckt när jag handlar i morgon! Tack för tipset.

  Har förresten druckit vin i helgen och det hjälpte inte. Kanske var det inte tillräckligt SUPIGT vad vet jag. Hjälpte gjorde det inte iaf...

  SvaraRadera
 5. Det räcker inte med vin, nä, det ska vara jack daniels!
  Och jag tror det är sant om magen o immunförsvaret!

  SvaraRadera