Dear karma, I have a list of people you missed

fredag 23 december 2011

Nackdelar med att vara på smällen mitt i vintern...

... och ingen riktigt ser hur det ligger till under vinterjackan. (fast man själv tycker att man är stor som ett hus)

1. När man ska köpa en back med julmust och precis lyckats få upp den ur kundvagnen och upp på bandet och expediten säger med käck röst att man kan ställa den under kundvagnen om man vill. Och man får svara med lika käck röst att man gärna hade gjort det om det inte vore för att man är lite på smällen och man inte kan lyfta saker hur som helst. Och man sen får typ trösta expediten att det inte alls var nån fara att hon inte såg hur det låg till med ens kropp...

2. När man står mellan två kassor och försöker nå dom sista grejerna längst upp som inte har hamnat på bandet och gubben i kassan bredvid gör precis samma sak samtidigt som hans röv trycker upp en mot kassan så magen mosas och han ber om ursäkt för han bara ska ha ska ha sina grejer högst upp. Så man får typ ropa ett stopp och säga att man är lite på smällen och blir mosad och sen får man typ trösta gubben som kände sig dum för att han inte såg hur det låg till bakifrån.

3. När man går på Liseberg och folk konstant går rakt in i en. Hela jävla tiden. Skulle kunna skriva en hel blogg om det men jag orkar inte.

4. När man är på Liseberg och lovar sina barn att Kaninresan, den kan man iaf få åka även om man har en bebis i magen. Och killen som tar emot biljetterna tittar lite mystiskt på ens mage men inget säger och sen hoppar man in i båtjäveln och den far iväg och det första som händer är att den krockar stenhårt med kanalkanten och man bara flyger iväg och ens man spärrar upp ögonen och ser riktigt orolig ut och man inser att killen som tog emot biljetten nog hade varnat en för att åka Kaninjävlaresan om han sett hur det låg till under vinterjackan. Som det var nu misstänkte han nog bara att jag var extremt fet.

1 kommentar:

  1. Blä, jag känner igen det där (minsta är född 1 jan)
    Det var bättre när jag väntade äldsta mitt i högsommaren, stödstrumpor och miniklänning var kanonsnyggt ju!

    SvaraRadera