Dear karma, I have a list of people you missed

söndag 23 oktober 2011

Lite ur fokus...


Kära vänner.
Att skriva B-uppsats kan vara ganska kul. Iallafall om man får äran att hänga med såna roliga typer som jag får hela dagarna. Själva skrivprocessen därimot tar totalt död på all form av kreativitet hos mig. Det är extra lustigt när vi skriver om kreativitet... Det är därför jag inte är så bra på att hänga här. Förlåt. Men snart är skiten över och jag kommer använda min hjärna till att hitta på blogginlägg istället för högtravande akademisk bajsnödighet.
Och att kontrollera texten. Extra viktigt när man kan råka hitta såna här meningar. Nedanstående är ett exempel på vad som INTE är ok att skriva när man refererar till tidigare forskning:

Bara så ni vet. Ni kan kalla det snabbkurs i B-uppsatskrivining- delkurs: "hur man inte refererar"
Förövrigt så kör jag runt i en bil som gnisslar. Och har satt på rattmuffen. På ratten alltså. Och varje gång jag kör iväg så tänker jag: "Alltid retar den nån". En enormt tillfredställande känsla.

Och varje gång jag ska betala på Willys så tänker jag att one of theese days så ska jag slå till på en Dido. Från Ulker. Måste vara ett företag som specialiserat sig på bulimiker. Nu har jag ju inte just bulimi så det kanske är överflödigt... Men man blir ju lite nyfiken på vad det är som säljs i jättestorpack vid kassan. Man kan ju hoppas att det är nåt gott? Om man ändå har köpt så många...

2 kommentarer:

  1. Tyckte allt jag såg något rosa och fluffigt på parkeringen. Även Gudrun ska väl få vara fin ;)

    SvaraRadera
  2. Ja alla ska ju få sitt!
    Ps, svärfar gillade den inte jättemycket när han skulle köra Magnus till en stor parkering där dom kunde övningsköra:-D

    SvaraRadera