Dear karma, I have a list of people you missed

lördag 21 maj 2011

Jorden har inte gått under

Och det är ju jättebra på alla vis.

Aftonbladet säger att det är lugnt så jag litar på det.

Tänkte fira ikväll med att se 2012. Känns som en bra dag att se den.

Det hade ju i och för sig inte förvånat mig om jorden råkade gå under. Jag menar, ifall den som skriver sveriges mest läsa blogg ser ut så här.Något är allvarligt fel. Och det gör mig ledsen på nåt vis. Att sjukt många småtjejer läser. För det är väl inte så som man hoppas, att de flesta går in på bloggen för att de tycker synd om henne/ oroar sig för hennes långt gångna anorexia/ skratta åt att hon ser förjävlig ut/ må dåligt över att hon ser helt förjävlig ut... En och annan kanske går in på hennes blogg för att dom på något underligt vis beundrar henne och vill leva ett likadant liv som henne. Det räcker med en enda liten fjortis som gör det för de vill vara likadana och jag mår dåligt bara av tanken.

Det kanske lika bra att jorden går under ändå. Det ända som klarar sig är Kissies enorma plastpattar. De ser helt oförstörbara ut...

4 kommentarer:

 1. Ja, dom kanske gör nytta ändå. Dom kanske smälter å håller ihop jorden på nått sätt. Så oroa dej inte "söran". ;P .Brölan.

  SvaraRadera
 2. "haha...sicka jäkla fejkbröst...har hon storhetsvansinne???näää...bara taskig kroppsuppfattning!!!Ta en tandpetare och försök limma fast 2 meloner...sjukt sjukt!

  SvaraRadera
 3. Ja gud, stackars brud!

  SvaraRadera
 4. Det man igår fick behandling för
  får man idag betalt för.

  SvaraRadera