Dear karma, I have a list of people you missed

lördag 28 maj 2011

Allt är ganska roligt just nu

Roligt igår:

* Killen som glatt gick fram till oss med törstig och förväntansfull blick för att han trodde att vi stod vid en bardisk och inte vid en bord. Och att jag skojjade med honom och sa: - Det här är inte baren. Och han trodde verkligen att det var baren.

(sen stötte han på Karolin och vi fick smita iväg men det är en annan historia)

* När vi upptäckte att handikappstoan hade 2 handtag. Ifall man ramlar omkull på golvet och är handikappad och allt är lite kämpigt. Lilla handtaget är till för de lite mindre handikappade som hyfsat lätt kan ta sig upp. Stora, längst ner är till för de riktigt illa fallen. Den med bara typ en lite lite stump av en arm eller nåt.

Här ser ni Brålanda-Karro i egen hög person som visar hur det kan se ut.

(och när man skojar om sånt så kommer något hemskt att hända en så man måste amputera alla längre lemmar och så va?)

* Att Karolin sminkade en kille inne på toan. Ja, det var på killtoan för att handikappen var upptagen.

(och att Magnus kompis Benny helt plötsligt kom ut från en toa och såg allt och jag tog en mikroskåpisk paus i min aldrig sinande svada orsakad av billiga studentpriser i baren, för att lägga en arm om honom och säga: -HEJ BENNY! Och jag har bara träffat Benny en gång innan och han är nykterist. Och han såg inte ett dugg förvånad ut över att se mig och Karolin där på killtoan, sminkandes nån snubbe....)

* Konversation med taxichauffören:
- Hej kör oss hem till Pennylane tack! Min man har tagit studenten så du har en riktigt psykolog i baksätet!
- Ok. Då kanske han kan hjälpa mig.
- Det tror jag säkert! Vad är ditt problem?
- Jag känner ganska ofta att jag vill hänga mig. Speciellt när jag kommer hem från jobbet.

Roligt idag:

* När jag skickade ett bussbiljettsms och tyckte det var konstigt att jag inte fick nåt svar och upptäckte att jag skickat det till Karolin. Jag fick skicka ett par sms till. Ett till västtrafik och ett till Karro där jag skrev: "jag åker buss om du undrar" Hon hade det på känn. Det är inte så ofta man får sms där det står "GV". Om man inte ÄR västtrafik.

2 kommentarer:

  1. asflabbar åt taxidrivern!!!!!!!!!!!!! O bussbiljetten hahaha!!

    SvaraRadera
  2. Haha taxichaffören är ju guld alltså! Men hur tänkte du, när du erbjöd taxichaffören psykologhjälp i form av en tokfull Magnus?

    SvaraRadera