Dear karma, I have a list of people you missed

lördag 2 januari 2016

Hej och välkommen tillbaka!

Jag vet att det finns de av er som saknat mig. Typ min brorsa som vill höra om resten av mina bilar jag (tyvärr) ägt. Och min bonusmamma som tyckte min julklapp till mig själv var solklart bloggmaterial. (En hel dag på Ullared för mig själv. Alla klappar köptes på ett bräde och jag fick vara helt ifred en hel dag. )

Alltså. 2015 var ett sketår. Ett riktigt sketår. Jag ska nog berätta för er om det snart men just idag orkar jag inte ta mig ner i den svarta skiten. Risken är väl att ingen återvänder om jag börjar med skiten.

Ett annat problem är ju att datorerna här hemma mest används till diverse spelande och youtubande och det tar så sjukt lång tid för mig att skriva på mobilen. Plus att autokorrekt inte är en funktion till min fördel. Jag råkar alltid posta saker som "porr i magen" istället för "pirr i magen " som det skulle stå under bilden på skolavslutningsklädda barn på skolavslutning. Gött. Men det kanske bara piggar upp bloggen. Ifall jag verkar lite för ordentlig.

Lite bra saker hände ändå 2015. Tex så började vi renovera både vårt hus och vår sommarstuga. Det kan ni få se hur det blir😀. Och när allt var som mörkast i juni flyttade Baloo hem till oss. Han är en lurvig liten skithund i sina bästa år i behov av en familj. Och vi var en familj i behov av att piggas upp. Av någon som kryper ihop intill i soffan och som får en att leva i nuet, en promenad i taget. Det bästa vi gjort på länge!

Nu har jag legat här hela jullovet och ätit upp mig ännu mer och frossat i Instagramkonton med diverse fantastisk inredning och likadant frossande i Blocketannonser med sökorden "retro" " 50-tal" "teak" och liknande. Jag har en fantastisk bild i huvet hur Myras rum borde se ut och allt som fattas är en teakhylla. Typ. Ut på Blocket bara. Först fick jag napp på ett köksbord till köket som ska rivas ut asap så jag tänkte vara smart och leta upp en hylla och hämta på samma gång så man slipper hyra släp så ofta. (Jag tycker det är så läskigt att sätta fast släpet)
Bingo! Hittade en bra med en gång och den kunde hämtas lördag förmiddag samtidigt som bordet. Men tror ni inte att tjejen som satt ut annonsen smsar igår kväll och har ÅNGRAT sig. Man sätter väl inte ut annonser och sen ångrar sig? Och inte tar bort annonsen? Sen hade jag tur och hittade en hylla till, 500 spänn billigare också. Nämen då hade dom slängt den utan att ta bort annonsen. Men så gör man? Ja. På Blocket. När tredje hyllan (och sista i stan just nu) var bortlovad men annonsen kvar började jag fundera på varför det inte redan finns en speciell sorts polis som bara jobbar på mot Blocket. Och då pratar jag inte om att små förväntansfulla barn får tegelstenar istället gör iPhone 6 för alla sina spargrispengar. Utan DN polisstyrka som bara ägnar sig åt att se till att vanligt HYFS uppehålls. Herregud. Hur svårt kan det va?

Iaf. Så åkte jag och hämtade bordet (och hade glömt vad hon skulle ha betalt, hade inte tillräckligt med cash, frågade efter jag burit ut bordet på gatan om hon hade swish och sen glömde jag min väska med plånbok i e deras hall)
Sen tog jag en sväng förbi Holmens marknad. Detta paradis på jorden. Och där stod ju hyllan. Den perfekta. Halva priset mot annonsen som hade ångrat sig. Karma sa tjejen i kassan. Jepp och en jävla bra start på året.
Sen hittade jag även hur många fina blommiga gardiner och en fiskargubbetavla. Den sista kostade 40 spänn. Herregud så säger folk att man inte gör loppisfynd längre?!
Alla blommiga tyger låg i en hög så jag fick liksom täcka högen med min kropp när jag rotade igenom vilka jag ville ha. När jag var klar och gick runt med famnen full av blommigt så mötte jag en tjej med svart läppstift. Hennes ögon bara växte när hon såg dom. Sen, när jag hittat tavlan, då började hon följa efter mig.

Sen. När jag kom ut på gatan så hade det börjat snöa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar