Dear karma, I have a list of people you missed

söndag 9 september 2012

En spännande dag.

Kära dagbok.

Idag har det varit en riktigt spännande dag.

Med tanke på att jag i vanliga fall brukar vara nära att blogga om saker som folk gör mot mig i trafiken så kändes den här dagen riktigt rafflande.

Den började inte sådär jätterafflande kanske. Det var det vanliga söndagslunkandet runt i en lagom stökig lägenhet. Kaffe, gp, cartoon network.

Men sen mina vänner, eller jag menar, kära dagbok, så åkte vi till Willys. Jag lät Magnus få åka upp till XXL och kolla. Det är en hemsk sportaffär som skickar ut reklam varje vecka om hur billigt det är där. Magnus har varit sugen på att gå dit i en hel evighet. Men ni vet hur det är när man åker och handlar mat, man orkar bara det inte fjanta in i nån jävla sportaffär när man måste lägga sin fjuttiga tid och energi på att få ihop mat till familjen resten av veckan. Iaf så var jag inne på den där XXL förra veckan för att jag hade lovat Viggo en fotboll. Det var hemskt. Det var en hemsk affär som man aldrig kom ut ur, ni vet när man måste gå runt i en cirkel och det aldrig tar slut. Bara massa svinfula sportkläder och elände. Jag går aldrig in där igen. Jag sa det till Magnus när vi kom hem därifrån men så tänkte jag att han skulle få see it for himself så att säga så jag sa generöst att: - Då kan väl gå upp på XXL en sväng så länge så börjar jag handla mat så ses vi snart.
Han blev så glad för erbjudandet så han tog med sig alla tre ungarna så jag kunde få börja handla själv. Gud så snälla vi var mot varann.

Big mistake kan man säga för då var det en snubbe som började stöta på mig bland frukten. Jag vet inte vad som var jobbigast; att varje gång jag tittade upp (för att kolla efter min familj) så stod han där och trodde att jag tittade efter honom, att han var typ 23 eller att han väl började prata med mig så var det bland bananerna. Jag har väldigt svårt att ta någon på allvar som står och väger en klase bananer i handen. Magnus sa efteråt att han såklart egentligen menade att han visste ett ställe där det fanns prima banan. Jag vet inte om det var nån slags psykologigrej eller om han bara sa det.
Snubben såg, som sagt, ut att vara 23 år och han sa att jag såg ut som hans förra flickvän. Inte en såndär jättebra raggningsreplik kanske.

Sen hittade min familj mig igen. XXL var en skitaffär, jag hade rätt. Det enda som var skoj var vapnen tydligen. Dom säljer inte bara sportgrejer, utan också jaktgrejer. Tanken på att min familj stod där, inklusive bebisen i barnvagnen, och tittade på vapen gör mig lite... jag vet faktiskt inte, jag väljer att inte ens tänka på det tror jag. Det bästa av allt var tydligen att det fanns sånadär lock-grejer som man kan locka till sig djur med. Matilda ville GÄRNA ha en som man kunde locka till sig rävar med. Hon såg helt salig ut över tanken på att locka till sig rävar.

När vi hade handlat klart så kände jag att min ena tutte höll på att spricka och en sur lite punkare inne i mig känner att den måste amma offentligt så mycket det går för att jävlas med folk som tycker att man ska sitta hemma och amma och det gör mig så förbannad att jag har lust att dra fram en tutte och spruta mjölk rätt i fejset på dom bara för jag KAN. Men det gör jag inte såklart, det räcker med att provokations amma lite överallt. Idag blev det på bänken under rulltrappan utanför Willlys.
Magnus passade på att gå in och köpa en luskam för 369 spänn på hälsokostaffären. Dont get me started om dom jävla lössen som ungarna kommer hem med hela tiden.

Han kom ut från hälsokosten med luskammen i handen. Mycket nöjd. Sen passade han på att öppna paketet och läsa högt om hur bra den är. Den SKÄR tydligen loss äggen från hårstråna. SKÄR med som med knivar sa han nöjt flera flera gånger. Jag tänkte att det var väl kompensation för att han inte fick köpa några vapen eller pilbågar eller nåt på XXL. Luskam som SKÄR bort äggen, det är ju alltid nåt. Jag frågade om ifall det kanske fanns nån mikrofån nånstans som han kunde be att få låna så han kunde berätta för ALLA på väg in till Willys och Clas Olsson och XXL att vi har löss hela familjen hela tiden. Sen ställde han sig och började kamma sig i håret och då drog jag ut tutten ur bebisen, la henne i vagnen och gick.

När vi kom till bilen så upptäckte jag att bebisen hade bajsat. Jag la henne lite käckt på sätet och började byta. Precis när jag torkat lite lagom halva röva på henne så kände jag att något kröp på min hals. Jag försökte vifta bort det, vad det nu var och ja, det var en slö jävla geting så klart. Som försökte ta sig in i bilen. In på bebisen som låg där helt bajsig och naken och dom två barnen i baksätet som för en gångs skull spännt fast sig. Alla skrek. Jag visste inte om jag skulle ta bebisen och springa. Men den var ju helt kletig. Och om jag lämnade den naken och kletig på sätet så kunde den ju rulla ner och dö. Jag stack ut huvet genom rutan och skrek på Magnus som vart och lämnat igen kundvagnen. - HJÄLP!! skrek jag. -HJÄLP!! Och han kom och försökte döda den med det första som kom i hans väg. Bebisens snuttefilt. Ett mycket farligt vapen minsann.

Sen åkte vi hem och åt tacos och på kvällen lämnade jag familjen med en flaska utpumpad bröstmjölk och åkte in till stan för att gå på bio med Brålanda-Karro. Vi drack kaffe sen såg vi Cosmopolis. Det var en riktigt riktigt riktigt konstig film. Och bra på nåt vis. Se den vettja, inte bara för att Robert Pattinson var med i varenda scen och att han i några scener faktiskt är naken. Fast, vänta, nu tappade jag bort mig, varför skulle man se den nu igen...

Om exakt 6 timmar och 23 minuter ringer min väckarklocka och jag har druckit alldeles för mycket islatte för att kunna sova än på väldigt länge.

Vem vet, i morgon kan det ju bli en väldigt spännande dag också då är det ju synd om jag är trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar