Dear karma, I have a list of people you missed

måndag 18 februari 2013

I-landsproblem just nu

Utan någon egentlig inbördes ordning:

* När man suttit och scrollat och läst i feeden på facebook och inser att man inte är helt dum i huvet utan det är bara facebook som har ställt in sig på att visa allas inlägg lite random efter vad dom anser är häftigast istället för efter senast skrivna grej.
(JÄVEL vad det är irriterande)

* Prislappar i kläder. Varför ska dom alltid stoppas IN i kläderna och helst vändas inåt så att man måste stå och ROTA fram lappen, vända på den (och läsa storlek 34) samtidigt som man svettas och måste använda andra armen till att bända bort resten av plaggen som man redan rotat upp lappen på. Fram tills man hittar sin storlek. Som alltid är det klädesplagget som man tittar sist på oavsett vilken ordning man börjar rotande på.

* Folk som inte har barn som anser att man får skylla sig själv som har skaffat barn och att man inte har rätt att gå på trottoarer eller in i affärer med barnvagn. Som måste stå jättemycket i vägen och ha på sig fåniga kläder i nån slags 90-tals stil och titta överlägset på en för att dom minsann också har rätt att andas luften på jordklotet. Ja. Det har dom förstås, men dom kan väl förhelvete dra in röva så man kommer fram.

Den sista punkten kanske inte var nåt i-landsproblem. Mer något som jag stör mig på som fan just nu.

Ja det var väl det för nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar