Dear karma, I have a list of people you missed

lördag 15 december 2012

Minigeni

Ibland spelar vi frågesportspel hemma hos oss. Jag tycker det är extra kul för att jag kan alltid svaren på dom mest skumma frågorna som ingen nånsin har hört talas om.

Och för att det är så sjukt roligt när man frågar en 6-åring om det finns djungel i Europa och man ser paniken i ögonen innan han tvekande svarar.... nej...?

Matilda:- Viggo! Lyssnar du för nu läser jag frågan!

Viggo: -Mmmmmmm.......

Matilda: - Förut skrevs dom för hand men sen Gutenbrej... eller nåt... på ett tusen fyrahundra tallet uppfann tryykpresen så .... äh! Mamma läs!

Mamman: - Jo, Viggo, det är en sak som vill ha namnet på.

Viggo: - Okej.

Mamman: - Så här står det: Förr i tiden så skrev man den här saken för hand. Men sen så var det en gubbe som uppfann en maskin så nu gör man den här saken i en maskin.

Viggo: - Jaha.

Mamman: -Vad tror du att det är för en sak.

Viggo: - Jag vet inte.

Mamman: - Vad kan det var för en sak som man tillverkade när man skrev i den för hand. En och en gjorde man. Och skrev orden i. Så kan man läsa den sen.

Viggo: - Jag vet inte.

Mamman: - Det finns såna här i rummet. Där borta.

Viggo: - TV!!

Mamman bryter ihop.

Kort paus där alla flippar ur en stund.

Nästa fråga.

Matida läser igen, nu är det hon själv som ska svara på frågan: - Vilket puuuungdjuuuur, alltså! Står det verkligen pungdjur?! *asgarvar*

Viggo asgarvar med. Glider halv ner under soffbordet.

Matilda: HAHAHAHAHA!! Pungdjur!!! Hahahahahaha!! Men nu ska jag skärpa mig. Vilket pung HAHAHAHAHAHAHAHAHA pungHAHAHAHAHAHAHAHA puuuuuuHAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA

Och där ligger dom båda under soffbordet och vrider sig av garv. Ridå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar