Detta inlägg borde egentligen heta:
När jag lärde en invandrare hur man lagar jävligt äcklig svensk mat
eller kanske
Upp i din jävla röv Anders Bering Rövhåla
En svensk vegetarian och en muslims brutta från Irak ska laga fläskpannakaka. Ingen av dom tänker äta skiten.
- Du... jag vet att du inte äter fläsk och sådär men kan du tänka dig att kanske steka det?
- Ja ja. Jag tänker inte äta det men jag kan steka. Det kan jag.
- Tack! Jag klara verkligen inte av lukten... Jag kräks av lukten. Men jag kan göra allt annat.
- Inga problem!
Vi sätter igång. Hon skär stekfläsk i bitar och jag gör pannkakssmet. Hon rör i stekfläsket med äckel blandat med fascination.
- Du ärligt? Ska det här vita vara kvar? Det är ju bara FETT!
- Jag VET! Det är så sjukt äckligt!!
- Oj oj oj.... Och sen då? Är du klar nu? Ska du bara hälla smeten där i? I långpannan?
- Ja. Det blir som pannkaka sen.
- Men det här då? (hon rör i fläsket)
- Men det lägger man i smeten. Så blir det liksom pannkaka med fläsk.
- Fyyy fan vad äckligt!
- Men JAG VET!!
(båda gör ulkljud)
- Så. Nu får det vara klart. Häll i skiten här nu.
- Lite så här?
- Ja. Lite här och var.
- Alltså. Det här är den konstigaste maträtt jag nånsin har sett. Jag trodde, du vet, att man gjorde som typ pizza. Med pannkakan först i ugnen och sen tar man ut den och lägger på lök och krydda och sen köttet.
- Nä.
- Men det här är ju helt SJUKT! Äter folk sånt här?
- Ja. Fattar du hur vi hade det innan det kom invandrare hit! Då fick vi äta sånt här!
- Åh herregud. Åh herregud.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar