Dear karma, I have a list of people you missed

tisdag 23 februari 2010

Två lagom fulla brudar i en bar

Och vad som kan hända då...

Lena och jag sitter i en soffa i en bar.
Vi har ätit middag på en pub och det gör vi nog aldrig om. Vi har fått kämpa hårt för att få i oss tillräckligt med alkohol som äntligen har brytit igenom bariären av fett som ligger i våra magar.

Vi snackar sjukt mycket skit och önskar oss saker. Det finns saker som vi behöver och vi affirmerar som man ska om man följer The Secret.

Efter ett tag så kommer vi på att det vore smart att affirmera att Robert Pattinson ska råka ramla in i baren. Och vi har ju en ledig stol vid vårt bord. Och, det är ju faktiskt inte HELT omöjligt att han ska ramla in...

Så med olika mellanrum, typ när en av oss håller tyst tillräckligt länge så säger vi: " Det hade varit kul om Robert Pattinson kom in nu."

Till slut har sagt det tillräckligt många gånger så vi börjar flabba bara en av oss säger: " Vet du vad. Vet du vad som hade varit kul nu?" " Nä." " Om Robert Pattinson hade kommit in nu."

Till slut har vi tutat i oss så mycket vin att man inte vet vad den andre ska säga när den säger " Vet du vad som hade varit kul?" Och man lite förvånad över vilken kul idé hon har.
Ni vet hur det är. Jag vet att ni vet hur det är!

Till slut har vi sagt det så många gånger att vi så att säga ljuger så vi tror oss själva. Och vi tittar samtidigt ner i bordet, önskar oss och tittar upp samtidigt. Och där står en kille som ändå är lite lite lik Patten.

Vi bara skriker rakt ut.


(det var inte han)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar